Rangiranje tableta za povećanje penisa

Pogledajte koji su preparati na tržištu najbolji

Početna proizvođač privremeno ne radi!

 • Mjesto

  1 penirium

  Cijena: 287 kn

  Naručite odmah

  Penirium

  Ocjena redakcije:

  Opis:

  Sadržaj samih prirodnih sastojaka i visoka koncentracija ekstrakta ginsenga i oblik preparata u kapsulama daju to da je preparat udoban za upotrebu. Da bi se postigao željeni učinak dovoljna je samo jedna kapsula dnevno. Učinci su vidljivi nakon 8 dana uporabe. Nakon dva mjeseca liječenja dužina penisa povećana je za 6,5 cm, debljina za 3,5 cm po obimu. Cijena adekvatna kvaliteti. Pakiranje diskretno, ne otkriva sadržaj. Plus je u tome što je postignut trajan učinak koji se održava prekida uzimanja preparata.

  Proizvođač:

  Stranica proizvođača:
  www.penirium.com
 • Mjesto

  2

  Cijena: 420 kn

  Naručite odmah

  Penilarge

  Ocjena redakcije:

  Opis:

  Niža koncentracija aktivne tvari u odnosu na Penirium. Koristi se u dva oblika - tablete i kreme što neznatno komplicira praktičnost korištenja. Krema ostavlja masni sloj na koži. Prvi učinci su vidljivi nakon 17 dana. Nakon dva mjeseca liječenja, penis je duži za 2,5 cm i deblji 1 cm. Povećanje je malo, ali penis je postao tvrđi. Plus je u ekonomičnosti -paket 60 tableta. Cijena još uvijek prilično visoka za postignutu kvalitetu.

  Producent:
  SHS

 • Mjesto

  3

  Cijena: 396 kn

  Naručite odmah

  Penis XL

  Ocjena redakcije:

  Opis:

  Slično kao u Penilarge – koriste se dva oblika što otežava korištenje. Gel je dodatno nepogodan za korištenje, može iritirati kožu i ostavlja masne mrlje. Prvi učinci vidljivi su nakon 24 dana. Nakon dva mjeseca povećanje penisa ne zanemarivo - 1,5 cm dužine i 0,5 cm u opsegu. Visoka cijena i indiskretno pakiranja, jasno ukazuje na sadržaj pakiranja. Vrlo niska koncentracija aktivne tvari, a preovlađuju pomoćne tvari. Učinak je trajao samo mjesec dana.

  Proizvođač:
  Cobeco

 • Mjesto

  4

  Cijena: 380 kn

  Naručite odmah

  Viamax Maximizer

  Ocjena redakcije:

  Opis:

  Veliki, ekonomično pakiranje (90 tableta), ali je visoka cijena koja ne odgovara za kvaliteti. Prikladan oblik primjene u tabletama. Sastav poboljšava ukupnu vitalnost tijela, ali vrlo malo povećava penis. Prvi vidljive učinak nakon 27 dana - penis je postao nešto tvrđi. Nakon dva mjeseca liječenja penis je povećan za 1cm po dužini, a po opsegu je ostao isti. Nažalost, učinak se povlači nakon prekida uzimanja. Plus ovog preparata je diskretno pakiranje.

  Proizvođač:
  Viamax

 • Mjesto

  5

  Cijena: 306 kn

  Naručite odmah

  Xtrasize

  Ocjena redakcije:

  Opis:

  Slaba ekonomičnost - u paketu je 60 tableta, a proizvođač preporučuje uzimanje čak dva puta dnevno. Cijena daleko previsoka za kvalitetu i učinkovitost. Prvi vidljivi učinak nakon 26 dana korištenja – erekcija je postala malo jača. Povećanje dužine i debljine je zanemarivo, manje od 1 cm. Učinak je trajao samo nekoliko dana nakon prekida uzimanja. Tablete su pozitivno utjecale na seksualne sposobnost, ali ne i povećana penisa. Veliko razočaranje, jedini plus, brza i diskretna isporuka.

  Proizvođač:
  Marbella