O penisima znamo sve.

  Kako spriječiti erektilnu disfunkciju?

  Pogoršanje potencije je veliki problem za bilo kojeg čovjeka. Taj problem udara u nekom smislu izravno u njegovu muškosti, što stvara strah od daljnjih odnosa i gubitak povjerenje u sebe. Što je to što ima utjecaj na nemogućnosti postizanja ili zadržavanja erekcije? Upoznajte najčešće uzroke, a već danas ćemo se pobrinuti za vašu seksualnu sposobnost.

  Seksualna funkcija se pogoršava, osobito nakon dobi od 40 godina. Sve češće, međutim, ovaj problem također pogađa mlađe ljude. Procjenjuje se da problem uredne seksualni funkcije ima čak 100 milijuna ljudi diljem svijeta.


  FIZIČKA UZROCI IMPOTENCIJE


  Erektilna disfunkcija može rezultirati zbog fizičkih (fizioloških) i psiholoških uzroka. Bez obzira na izvor problema, trebali biste poduzeti liječenje što ranije, što je prije moguće kako bi se povratila seksualna funkcija. Za postizanje i održavanje normalne erekcije, potreban je učinkovit protok krvi u penisu. Dakle, glavni neprijatelji seksualne sposobnosti su:

  * arterioskleroza
  * dijabetes
  * kardiovaskularne bolesti
  * hipertenzija

  Da biste spriječili ove bolesti, vrijedi malo prilagoditi svoju dnevnu prehranu. Smetnjama i bolesti srca i krvožilnog sustava doprinosi višak masne hrane. Ako želite dugo uživati u dobrom zdravlju ​​i imati dug seksualni život, izbjegavati brzu hranu i uzimanje viška kalorija.

  Važno je u postizanju pune erekcije i pravilno regulirani hormoni u organizmu. Kod muškaraca je za seksualne sposobnosti, prvenstveno odgovoran testosteron. Njegov nedostatak može imati negativan utjecaj na seksualnu sposobnost, smanjenje libida i slabi osjećaj seksualnog uzbuđenja.


  PSIHOLOŠKI UZROCI


  Jednako važnu ulogu u erektilnoj disfunkciji igra psiha. Poteškoće u postizanju pune erekcije utječe čak i obični umor ili trenutno problem smetnji u seksualnom odnosu s partnerom. Takvi problemi su obično privremeni i nestaju s poboljšanjem vlastitog raspoloženja. Još gore, ako muškarac pati od depresije ili ako se kod njega zadržava uporna tjeskoba kroz duže vremensko razdoblje. Problemi često nastaju kao rezultat neuspješne seksualne inicijacije. Negativan učinak na seksualnu funkciju također utječe strah od seksualnog odnosa - strahu da neće zadovoljiti partnericu i da se neće potvrdni kao muškarac. Ova vrsta problema, koja ima psihičku podlogu, treba riješiti odgovarajućim liječenjem, često uz sudjelovanje partnera.

  UBOJICA USPJEŠNOG SEKSUALNOG ODNOSA


  Osim fizičke bolesti, duševne smetne, a postoje također otežavajući čimbenici vaše seksualne sposobnosti koji su izuzetno jaki i često nepovratni. To uglavnom ovisi o alkoholu, drogama, cigaretama, lijekovima ili steroidima. Promjene u tijelu zbog ovisnosti često dovode do trajne nemoći. Što prije eliminirati iz svog života štetne stimulanse, dulje ćete zadržati zadovoljavajuću seksualnu sposobnost.


  Veličina penisa nije važna. Jeste li sigurni?

  Rasprave o veličini muškog polnog organa i njegov utjecaj na uspješan seksualni život još uvijek intenzivno traju. Muškarci vole misliti da veličina nije važna. Žene se boje priznati da sanjaju muškarca s velikim penisom. Varamo se i lažemo jedni druge, a možda veličine penisa uistinu ne utječe na kvalitetu seksa? Upoznajte istine i mitove o veličini muškog penisa.  1. Što je veći penis, veće je zadovoljstvo za žene

  Mišljenja u tom pogledu su odavno podijeljena. U međuvremenu, znanstvenici tvrde da je, za potpuno zadovoljstvo partnerice,važnija debljina penisa od njegove duljine. Znanstvenici također ističu da se najosjećajnije područje vagine nalazi u prvih 3-5 cm. Veličina penisa utječe na kvalitetu seksualnog života, ali je povezano s područjem psihe. Veliki penis je povezan s većom snagom, a time i muškosti - uz veće mogućnosti da zadovolji partnericu. Muškarcu daje samopouzdanje, kod žene potvrđuje uvjerenje da je izabrala „dobro opremljenog“ ljubavnika. S takvim stavovima puno je lakše imati zadovoljavajući seksualni život.

  2. Prosječna duljina penisa je 8-9 cm u mirovanju i 16-18 cm tijekom erekcije

  Prije svega, prosječna veličina penisa je, kao što samo ime sugerira je prosječna. S obzirom na veličinu ne znači, dakle, da svaki čovjek trebao imati duljinu penisa označenog kao prosječna. Drugo - ne postoji globalni prosjek. Svaka nacija razlikuje se od ostalih u tom pogledu. Po najmanjim penisima su poznati Azijate, najveće imaju Afrikanci, a Europski muškarci su negdje između. Prosječna duljina često tjera u očaj ljude čiji penis kraći od 'prosječno'. Nepotrebno. Treba imati na umu da duljina penisa u mirovanju često nije povezana s duljinom penisa u erekciji. Penis neki muškaraca mogu imati 5 cm u mirovanju, ali erektilna duljina povećava se na 15-16 cm. Postoje također takvi koji u stanju mirovini imaju 13 cm, ali tijekom erekcije penis jedino postaje tvrđi, a uopće se ne povećava!

  3. Dužine penisa odrasli muškarac varira ovisno o dobi

  To je istina. Nakon 50 godina starosti penis se može malo smanjiti i postati kraći. Ali to nisu dijametralnim razlike i uglavnom u je to rasponu od 1 cm. Tkiva, mišići i koža prestaju biti tako fleksibilni kao i ranije. Tijekom puberteta penis povećava svoj volumen, ali prestaje rasti ka muškarac napuni oko 18 godina. U odraslih muškaraca veličine penisa može promijeniti samo trenutno, ovisno o vanjskim utjecajima. Penis se smanjuje pod utjecajem niske temperature, stresa ili tjeskobe. U slučaju zdravog muškarca to je privremeno i ne utječe na trajno smanjenje organa.

  4. Penis može biti nepodešen prema seksualnom organu partnerice

  Iako je ženska vagina jako rastezljiva i fleksibilna, vrlo mali penis možese u njoj "izgubiti" i u slučaju predugog penisa može bolno udarati stražnji zid maternice. Seksualna nepodešenost je rijetka i najčešće zbog patologija u gradnji spolnih organa. Ipak, to je moguće. Dug i debeli penis ne znači uvijek uspješan spolni odnos. Ako je žena nešto sitnije građe, vrlo je vjerojatno da će mnoge pozicije seksualnog odnosa uzrokovati kod nje bol. Seksualno neslaganje je savršen primjer kako je veličina ipak važna. Međutim, za postizanje seksualnog zadovoljstva tehnika je mnogo važnija od samog seksualnog organa.

  4 načina za povećanje penisa

  Veličina po prirodi je složen od mnogih muškaraca. Svaki komad opreme imate, svakako još jednom nego što ste mislili da će to biti veći. Nije ni čudo - penis je simbol snage i muževnosti.Veličanstveniji, više ponos pršti vlasnika. Postoji nekoliko načina za produljenje i zadebljanje muškosti - što biste trebali znati o njima?


  1. Kirurško produženje

  Jedan od najpopularnijih, ali i vrlo riskantna metoda. Operacijsko povećanje seksualnog organa radi se prvenstveno korištenjem njegovog 'skrivenog' dijela pod kožom. Postoji mogućnost za rezanje ligamenta koji povezuju penis i stidne kosti ubrizgavanje mimplanta. Sve metode imaju zadaću za vizualno povećanje penisa, ali su često povezane s kasnijim poteškoćama u održavanju erekcije. Kirurška intervencija je također vrlo skupa i zahtijeva duži prekid seksa, prije nego se genitalije potpuno zagoje.

  2. Utezi i push-up

  Uključeno u metodama 'domaće' kamera, vakuum i utezi su popularni zbog dostupnosti i sposobnost za obavljanje 'operaciju'. Težine je metoda za vješanje na penisu utege, čiji je zadatak da se protežu i postupno produljenje penisa. U aparatu vakuum je smještena muškosti, a zatim pumpa do elementa za oblikovanje i zadržati veliku količinu krvi. Takve operacije češće od spektakularnog zoom dovesti do oštećenja penisa, upale i poremećaja erekcije u budućnosti.

  3. Hormoni i steroidi

  To je najopasniji način povećanje penisa. Ove tvari navodno imaju impresivan utjecaj na povećanje genitalija, ali su često kontaminirane olovom, pesticidima ili bakterijom E. coli. Hormonska sredstva, štoviše, ne smije se koristiti u bilo koju svrhu, bez savjetovanja stručnjaka. Uzimanje steroida ili hormona može završiti kardiovaskularnim poremećajem, srčanim udarom, pa čak i smrću. Štoviše, ne postoje nikakva istraživanja koja dokazuju učinkovitost ove iznimno rizične metode!

  4. Tablete i pilule

  Jeftina, sigurna i lako dostupna metoda, koja već neko vrijeme dobiva na popularnosti u Hrvatskoj. Tablete za povećanje penisa sadrže mješavinu prirodnog bilja, raslinja i začina koji poboljšavaju cirkulaciju krvi u donjim dijelovima tijela. Nedavne studije također potvrđuju da je učinak povećanja dobiven putem tableta stabilan i ostaje i nakon prestanka uzimanja pilula. Najučinkovitije tablete mogu produžiti penis od 6 - 7 cm, bez kirurškog zahvata i bez da se suzdržavate od seksa